Afrikai szilvafa (Pygeum africanum) – a húgyutakra és a prosztatára gyakorolt hatások

A prosztatával kapcsolatos problémákat idővel szinte minden ember tapasztalja. A legjobb esetben csak megnagyobbodásról van szó, a legrosszabb esetben gyulladásról, amely orvosi segítséget igényel. Lehetséges, hogy egy konzultáció után az afrikai szilva hosszú távú használatát fogja javasolni. De mi is ez és mire jó?

A megnagyobbodott prosztata olyan állapot, amellyel sok férfi szembesül, aki már túl van a középkorúságon. Bármennyire is nem szeretjük beismerni, hirtelen fájdalmat észlelünk vizelés közben, gyakoribb vizelési ingert vagy rosszabb alvást. Mert bár életmódunkban semmi lényeges változás nem történt, hirtelen mégis zavar minket az ágybavizelés.

Sokan közülünk legyintenek ezekre a nehézségekre. Ez nem olyan komoly! Természetesen ezek a jelenségek idővel elkezdhetnek súlyosbodni. ami az önbecsülés elvesztéséhez és a gyermekek, barátok és hosszú távú partnerek előtti szégyenérzethez vezet. Nem kizárt tehát, hogy az orvos a kivizsgálás során kihúzza a képzeletbeli tüskét az oldaladból.

Tudja, hogy mit befolyásolhat a használata?

Afrikai szilvafa

Mi az afrikai szilvafa?

A Pygeum africanum a fent említett afrikai szilva neve. Általában kéreg formájában adják az étrend-kiegészítőkhöz. (Igen, az afrikai szilva egy fa.) A gyógyszerek korlátozott elérhetősége miatt használata nagy hagyományokkal rendelkezik az afrikai népi gyógyászatban. Leginkább prosztata- és húgyúti problémákra ajánlották.

Afrikai szilvafa a prosztata számára

Valószínűleg a legismertebb probléma, amelyre az afrikai szilvát használják, a jóindulatúan megnagyobbodott prosztata, amely időszakos és egyébként problémás vizelést okoz. A jelenlegi információk szerint a szilvát tartalmazó étrend-kiegészítők szedése csökkentheti a vizelés gyakoriságát és az azt kísérő fájdalmat.

Meg kell azonban jegyezni, hogy ez csak olyan férfiaknál volt megfigyelhető, akiknek enyhe vagy közepesen súlyos nehézségeik voltak. Ugyanakkor ez nem egy olyan anyag, amely képes gyógyítani ezt a problémát.

Afrikai szilvafa a prosztata számára

Hogyan segít a húgyutaknak

Az afrikai szilvafára akkor is támaszkodhatsz, ha húgyúti fertőzéssel küzdesz, amely kellemetlen vágást és égést okoz. (Ráadásul megváltoztatja a vizelet színét és szagát.) A legújabb információk szerint a pygeum africanum elősegítheti a húgyhólyag gyógyulását is.

Egyéb pozitív hatások

Valószínűleg nem meglepő, hogy a szilva más egészségügyi problémák kezelésében is népszerűvé vált. És néha még az igazán súlyosakkal is. Egyes állításokra azonban nincsenek egyértelmű bizonyítékok (például, hogy az afrikai szilva gyógyítja a maláriát).

A leggyakoribb nehézségek közül a következőkre használták:

  • Gyulladás kezelése
  • Erekciós zavarok
  • Kopaszság
  • Ingerlékeny gyomor
pygeum africanum hatások

Egyesek még afrodiziákum hatást is tulajdonítanak neki. Minden esetben azonban azt tanácsoljuk, hogy először forduljon orvoshoz. A merevedési zavarokat okozhatja magas vérnyomás, cukorbetegség vagy más, fel nem fedezett egészségügyi probléma. Ezenkívül a megnagyobbodott prosztata problémáira utaló tünetek átfednek a rák és a prosztata gyulladásának tüneteivel.

Hogyan lehet megkapni?

A legjobb megoldás a vény nélkül kapható étrend-kiegészítők szedése férfiak számára. A minőségi készítményeket onnan lehet megkülönböztetni, hogy vitaminokat és gyógynövényeket tartalmaznak. Így természetes alapúak, és egyszerre több összetevőt kínálnak a felhasználóknak. Prosztata- és húgyúti problémák esetén a legjobb eredményt akkor érheti el, ha az afrikai szilvát más anyagokkal és gyógynövényekkel kombinálja.

Ezek a következők:

Figyelembe kell venni az ajánlott adagolást. Ha nem tartja be, rövid távon gyomorpanaszokkal és egyéb emésztési problémákkal küzdhet.

Afrikai szilva étrend-kiegészítők
Uniprosta

8 aktív összetevő egyedülálló kombinációja az egészséges prosztata és húgyutakért

Az ár 5830 Ft-tól csomagonként akár 2 hónapig.

Ki akarom próbálni Uniprosta