Saw palmetto (Fűrészpálma) – Csoda a prosztata és a húgyutak számára

A férfiak általában csak akkor törődnek az egészségükkel, amikor valamilyen kellemetlen probléma zavarja őket. Például a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, amely középkorukban kezd megnyilvánulni. Bár ez eléggé elterjedt jelenség, a társadalomban nem gyakran beszélnek róla. Ami kár, mert ha így lenne, akkor tudnánk, hogy a serenoa kúszónövény működik rá.

Egyikünk sem akarja beismerni, hogy nem leszünk örökké fiatalok. Ezért sokan elhanyagolják a megelőzést, amely magában foglalja az orvoslátogatásokat és a fokozatos életmódváltást is. Ami a jövőben sajnálatos következményekkel jár. Fájni kezdhetnek az ízületeink, emelkedik a vérnyomásunk, vagy megemelkedik a koleszterin- és vércukorszintünk.

A férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogyan kezeljék a csökkenő tesztoszteronszintet. Arra pedig végképp nem akarnak gondolni, hogy néha (kínos) prosztataproblémák érhetik őket. De mivel ezek gyakoriak a lakosság körében, nem kizárt, hogy egy nap szembesülnek velük. (Ha eddig még nem találkoztak.)

Most mi lesz? Próbáljon meg olvasni a fűrészpálma. Meglátod, nagyon kellemesen meg fogsz lepődni.

fűrészpálma

Mi a Saw palmetto (fűrészpálma)?

A fűrészpálma, vagy más néven saw palmetto egy pálmafaj, amely a meleg amerikai államokban nő. Később azonban kiderült, hogy termése felhasználható a férfi vitalitást és egészséget szolgáló étrend-kiegészítőkben. Ezekben pedig ma is megtaláljuk a Fűrészpálmát.

Hatások

A fűrészpálma a jótékony hatások meglehetősen széles spektrumával rendelkezik. Ezek közül sokat tudományos vizsgálatokkal is bizonyítottak. Ami kétségtelenül hitelessé teszi a használatát.

A fűrészpálmának tulajdonítják azt a képességét, hogy:

  • Hajhullás megelőzése
  • Javítja a haj minőségét (az androgén alopeciában szenvedő férfiaknak is segítenie kell)
  • Támogatja a normál húgyúti funkciót
  • Enyhíti a gyulladást
  • Szabályozza a tesztoszteron szintet
fűrészpálma a hajhullás ellen

Ha hajhullásról van szó, a férfiak számára fontos, hogy meghatározzák, mi okozza azt. Néha a stressz, a pajzsmirigybetegség, bizonyos gyógyszerek szedése vagy a helytelen táplálkozás okozhat hajhullást. Csak a valódi ok kiderítésével tudja kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást.

Nagyon óvatosan kell eljárni a tesztoszteron szabályozás terén is. Mivel ez egy meglehetősen bonyolult folyamat, először beszélje meg kezelőorvosával.

Hogyan segít a prosztatának?

A prosztata a férfi nemi szerv részét képező mirigy. A testben a húgycső körül helyezkedik el. Amikor megnagyobbodik, sokkal több helyet foglal el. Így elkezdi szűkíteni a húgycsövet. Emiatt aztán vizelési problémák lépnek fel. (Gyakori nappali és éjszakai vizelés, időszakos vizelés, égő, akut vizelési szükséglet stb.) A Fűrészpálmát tartalmazó étrend-kiegészítők szedése támogatja a prosztata normális működését. (Mivel a megnagyobbodott prosztata esetén gyulladás is jelen lehet, ez határozottan előnyös.)

Hogyan kapható a fűrészpálma?

A fűrészpálma gyógynövényes cseppek formájában is bevehető. Leggyakrabban azonban a férfiaknak szánt étrend-kiegészítőkhöz adják hozzá. Előnyük, hogy gyakran több növényi összetevőt, köztük vitaminokat is kombinálnak. (Legalábbis az egyfajú készítményekhez képest.) Ezekben a kiegészítőkben más gyógynövényeket is érdemes keresni. Ezek közé tartozik a csalán, az afrikai szilva és a kisvirágú fűz.

Abban az esetben, ha nem tudja, hogy pontosan hol találja a Fűrészpálmát, és törődik a minőséggel, javasoljuk a cseh Uniprosta étrend-kiegészítő hosszú távú használatát, amely még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

hogyan kell kapni a fűrészpálmát
Uniprosta

8 aktív összetevő egyedülálló kombinációja az egészséges prosztata és húgyutakért

Az ár 5830 Ft-tól csomagonként akár 2 hónapig.

Ki akarom próbálni Uniprosta