Normál prosztata mérete: Hogyan ismerhető fel a megnagyobbodás?

A prosztata, más néven prosztata mirigy a férfi nemi szervrendszer része, de a húgyutakba is belenyúlik. Mivel idővel hajlamos problémákat okozni, az alábbiakban áttekintjük mindazt, amit a prosztata normális állapotával kapcsolatban tudni kell.

A prosztata a férfi reproduktív rendszer része. Feladata a váladéktermelés, amely az ejakulátum szerves részét képezi. Ez az összetevő olyan anyagokat tartalmaz, amelyek javítják a spermiumok mozgékonyságát és életképességét (amelyek aztán sikeresen eljutnak a kioldódó, megtermékenyítésre kész női petesejthez.) Mivel azonban a férfiak számára az életkor előrehaladtával problémákat okoznak, jó tudni, hogyan nyilvánulnak meg, és milyen módszerekkel lehet segíteni, hogy minél tovább élvezhessék a normális egészséget.

Normál prosztata méret

Mekkora a prosztata normális mérete?

Normális esetben a prosztata körülbelül dió nagyságú. Idővel azonban megnagyobbodhat, ami lehet, hogy rákos daganat jele, de az is lehet, hogy nem. Ezért fontos, hogy a férfiak rendszeresen felkeressék urológusukat megelőző szűrővizsgálatokra.

A prosztatamegnagyobbodás tipikus megnyilvánulásai

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás leggyakoribb tünetei közé tartozik a vizelés megkezdésének képtelensége, az izmok összeszorításának szükségessége vizelés közben, a gyenge vizeletáramlás, a szakaszos vizelés, a gyakori éjszakai vizelés, a hirtelen vizelési inger, a kis vizeletürítés után rosszul kiürült hólyag érzése és még sok más.

a prosztata egészségének megőrzése

Hogyan tartsuk egészségesen a prosztatát?

A prosztata jó állapotát támogathatja a prosztata normál állapotát támogató gyógynövényeket tartalmazó természetes étrend-kiegészítők szedésével. Ezek közé tartozik a fűrészpálma, a fűzfa, a csalán és az UNIPROSTA® étrend-kiegészítőben található egyéb anyagok. Kipróbálhatja továbbá a Kegel-gyakorlatokat, a hólyagtornát és az alkohol- és koffeintartalmú italok korlátozását.

Uniprosta

8 aktív összetevő egyedülálló kombinációja az egészséges prosztata és húgyutakért

Az ár 5830 Ft-tól csomagonként akár 2 hónapig.

Ki akarom próbálni Uniprosta