Kegel-gyakorlatok férfiaknak: Otthoni megoldások a prosztata problémákra

Mindannyian öregszünk. És akár beismerjük, akár nem. Ez nem csak azt jelenti, hogy sokkal több tapasztalatod van, vagy hogy több gyertyát fújsz el a tortán. Egy bizonyos életkorban az elhasználódás olyan dolgokban kezd megnyilvánulni, mint a prosztataproblémák és a vizeletinkontinencia. Annak érdekében, hogy emiatt ne csökkentsd feleslegesen az életminőségedet, próbáld ki a férfiaknak szóló Kegel-gyakorlatokat.

Kezdjük egy kicsit technikailag. Testünk csontokból, izmokból, szervekből és sokféle más alkotóelemből áll, amelyek lehetővé teszik a működését. De akárcsak egy ház vagy egy autó esetében, mindehhez elengedhetetlen a jó tartószerkezet. Amit gyakran izmok alkotnak.

Ez a magyarázat közvetlenül kapcsolódik a medencefenék izmainak fontosságához. Ez zár be minket alulról, és gondoskodik arról, hogy semmi se essen ki. (Vagy legalábbis nem az, aminek nem kellene.) De a helytelen életmód vagy a kor miatt meggyengül. Ami vizeletinkontinenciában és egyéb székletürítési problémákban nyilvánul meg.

Ezért nem szabad elhanyagolnia az egészségét és a fittségét. A legjobb, ha a medencefenékgyakorlatokat beépíti a napi rutinjába.

mik azok a Kegel-gyakorlatok

Mik azok a Kegel-gyakorlatok?

A Kegel-gyakorlatok a medencefenék erősítésére és feszesítésére alkalmasak. Általában a nőkkel összefüggésben említik őket. Mert ők azok, akiknek medencefenék-problémáik lehetnek. (Például a terhesség és a szülés miatt. Mindkettő megterheli a medencefeneket.) De az igazság az, hogy mindenkinek lehet gyenge a medencefenekét. Nemtől és kortól függetlenül.

Bár elsőre ijesztően hangzik, tény, hogy ez nem olyan probléma, amit egy kis akaraterővel ne lehetne megoldani. A Kegel-gyakorlatok olyan speciális gyakorlatok, amelyeket arra terveztek, hogy megerősítsék ezeket az izmokat, és visszaadják elsődleges funkciójukat.

Kegel-gyakorlatok a prosztata számára

Talán elgondolkodik azon, hogy a férfiak pontosan hogyan profitálhatnak a Kegel medencefenék-erősítő gyakorlatokból, ha soha nem éltek át szülést. Meglepődne, de az idősebb férfiaknál előfordulhat, hogy az inkontinenciával kapcsolatos problémákat a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás okozza. Emellett prosztataműtét után is előfordulhatnak problémák. (Az inkontinencia kialakulhat a meggyengült záróizom miatt, valamint az eltávolítása miatt csökkent áramlásszabályozás miatt stb.)

Egyes esetekben azt is feltételezték, hogy a Kegel-gyakorlatok kiegészítő kezelést jelenthetnek a merevedési zavarok és a korai magömlés kezelésére. Így a nők számára is jobb szexuális élményt nyújthatnak.

Előnyök és hatások

Annak érdekében, hogy ne feledje, hogy a Kegel-gyakorlatok egyértelműen előnyösek a férfiak számára, nézzük meg, milyen előnyökkel és hatásokkal járnak.

A Kegel-gyakorlatok:

a kegel gyakorlatok előnyei és hatásai

Utasítások – hogyan kell gyakorolni őket?

Abban az esetben, ha esélyt szeretne adni a Kegel-gyakorlatoknak, hogy megnyerje Önt, itt van, hogyan kell elvégezni őket. Mivel gyakorlásukhoz nincs szükséged semmire, mindenki számára elérhetőek. Fontos azonban, hogy helyesen végezd őket. Ellenkező esetben akár meg is sérülhetsz.

Először is kezdd a medencefenék izmainak helyes elhelyezkedésével. A legjobb módja ennek, ha egy másodpercre megszakítjuk a vizelet áramlását, miközben egy kis szükségletet hajtunk végre. Azokat az izmokat használja, amelyekre a gyakorlat során összpontosítani fog. Technikai okokból mindig a hólyag kiürítése után végezze.

hogyan kell gyakorolni a kegel gyakorlatokat

Keressen egy csendes helyet, ahol egy ideig nem zavarják. Helyezze magát kényelembe a padlón vagy az ágyon. Lassan szorítsd össze azokat az izmokat, amelyekről néhány sorral feljebb beszéltünk. Számoljon el ötig. Ezután lazítsa el őket újra. Ismét számoljon lassan ötig, majd ismét szorítsa össze őket. Ismételje meg ezt tízszer. Ideális esetben naponta háromszor, és különösen rendszeresen. Az első eredményeknek 3-6 héten belül láthatónak kell lenniük.

Abban az esetben, ha már régóta szenved a megnagyobbodott prosztatától, próbálja meg a testmozgás hatását a prosztata természetes táplálékkiegészítőinek szedésével támogatni.

Keresse a következő anyagokat az összetételükben:

Próbálja ki a hosszú távú használatukat. Meglátja, hogy hamarosan jobban fogja érezni magát.

Uniprosta

8 aktív összetevő egyedülálló kombinációja az egészséges prosztata és húgyutakért

Az ár 5830 Ft-tól csomagonként akár 2 hónapig.

Ki akarom próbálni Uniprosta