Prosztata masszázs: Milyen hatása van és hogyan kell csinálni?

Egyes férfiak a péniszüket és a heréiket tekintik a legerotikusabb zónájuknak. És nem megy át rajta vonat. De tudtad, hogy a prosztatamasszázs is pozitív hatással lehet a szexuális életedre? Ha nem, és nem félsz kipróbálni valami újat, ebben a cikkben mindent megtudhatsz erről a masszázsfajtáról.

A férfi reproduktív rendszer nem csak abból áll, ami első pillantásra látható. Ez a pénisz és a herék. A prosztata, amely a férfi hólyagja alatt található, szintén nagyon fontos. Egyik fő funkciója a folyadéktermelés, amely fontos a spermiumok normál állapotához és mobilitásához.

Mivel működése döntő fontosságú a férfi egészség szempontjából, rendszeresen ellenőrizni kell. Különösen akkor, amikor a férfi belép a középkorba. Az élet későbbi szakaszában fennáll a prosztata jóindulatú megnagyobbodásának kockázata. A legrosszabb esetben krónikus gyulladás (amely egy kezeletlen húgyúti fertőzés mellékterméke lehet) vagy rák vár ránk.

Ma azonban egy sokkal kellemesebb témával foglalkozunk. Nevezetesen, hogy miért érdemes kipróbálni a prosztatamasszázst.

prosztata masszázs

A prosztata masszázs hatása

A prosztatamasszázs pozitív kiegészítője lehet a szerelmi életének. Bár kissé furcsán hangozhat, felgyorsíthatja és fokozhatja a csúcspontot. De jó hatással van arra is, hogy kiürítse a folyadékot a reproduktív rendszeredből.

A prosztatamasszázs akkor is hasznos lehet, ha:

Sok esetben a prosztatamasszázst a hagyományos kezelés kiegészítéseként alkalmazzák. Mindig tanácsos azonban előbb megbeszélni a problémát orvosával. (Ő már hozzászokott, ezért hagyja maga mögött a szégyenérzetet.)

prosztata masszázs hajvágás

Mikor segít?

Az orvos bizonyos körülmények között prosztatamasszázst is adhat Önnek. Például abban a pillanatban, amikor prosztatagyulladása van, és ki kell deríteni, hogy mi okozta. A mintát ezután laboratóriumi elemzésre és a legmegfelelőbb kezelés meghatározására használják fel.

Azok a férfiak, akiknek gondot okoz az erekció elérése vagy fenntartása, ekkor a prosztatamasszázst a szexuális izgalom elérésének hatékony eszközeként használják. De persze jó, ha nem hagyatkozunk csak erre. Mindig fontos, hogy alapos orvosi vizsgálaton vegyünk részt, hogy egyértelműen megállapíthassuk a probléma okát.

Még ha nem is úgy tűnik, a merevedési zavar lehet valamilyen más betegség mellékhatása. Az elhízás, a magas vérnyomás vagy a cukorbetegség például negatív hatással lehet. És mint azt Ön is elismeri, egy ilyen problémával mindig a legjobb, ha szakember foglalkozik.

hogyan kell masszírozni a prosztatát

Hogyan kell masszírozni a prosztatát?

A prosztatamasszázs biztonságos módszernek számít. De gondolni kell néhány fontos szabályra, amelyek ismerete nélkül nem lehet elvégezni.

Ezek közé tartoznak:

  • A végbélnyílás ingerlése, amelyhez először hozzá kell szoknia.
  • Használjon síkosító gélt (a vízalapúak ideálisak).
  • Anatómiai ismeretek (azaz, hogy pontosan hol található a prosztata).
  • A prosztata gyengéd ujjstimulációja

Ahhoz, hogy a prosztatamasszázs biztonságos legyen, a partnerének meg kell kérdeznie Önt, hogy jól érzi-e magát. Ha a nyomás túl intenzív, az nem jó. A prosztatamasszázsnak semmiképpen sem szabad fájnia. Ha mégis, hagyja abba, és kérjen időpontot orvosától egy egészségügyi vizsgálatra.

Technikai okokból az is előnyösebb, ha a masszázst a partnere végzi. Bár nem akarjuk megkérdőjelezni a képességeidet, nem gondoljuk, hogy a karod eltörése és a masszázs megfelelő elvégzése teljesen reális a férfiak számára.

prosztata masszázs videó
senior architect feeling happy, excited and positive, giving a big shout out with hands next to mouth, calling out

De mindenekelőtt a szégyenérzetedet kell magad mögött hagynod. Mind az orvos előtt, mind a partnere előtt. Bármennyire is kínos ez a téma számodra, mindannyian csak emberek vagyunk. Ráadásul természetes, hogy felfedezzük a testünket és új dolgokat próbálunk ki. Szóval lazítson, és próbálja meg élvezni ezt az új élményt. Meglátod, hogy végül ez lesz a kedvenc technikád.

Az orvosnál végzett egészségügyi szűrések mellett tehetsz magadért valami pluszt is. Az életmódja javítása mellett próbálja ki az UNIPROSTA® természetes étrend-kiegészítő részét képező gyógynövények és vitaminok hosszú távú használatát.

Uniprosta

8 aktív összetevő egyedülálló kombinációja az egészséges prosztata és húgyutakért

Az ár 5830 Ft-tól csomagonként akár 2 hónapig.

Ki akarom próbálni Uniprosta